Укрэксимбанк привлек более 5 млрд. грн. средств частных клиентов

19.12.2007, 18:07
Объем средств физических лиц на счетах в открытом акционерном обществе "Государственный экспортно-импортный банк" превысил 5 млрд. грн. (укр.)

З початку року депозити населення в Укрексімбанку збільшилися на суму понад 2,0 млрд. грн. Темп приросту склав 70%, що майже в 1,5 рази перевищує відносні темпи приросту по всій банківській системі України.

Значне нарощення обсягів залишків коштів відбулося під час проведення Банком депозитної акції "101 подарунок", у межах якої вкладники стануть учасниками розіграшу грошових подарунків. Акція проводилася Укрексімбанком з 15 жовтня по 15 грудня 2007 року, а визначення переможців відбудеться 20 грудня цього року.

"Протягом останніх двох місяців нам вдалося збільшити обсяг залучених коштів фізичних осіб на 1 млрд. грн., що, безперечно, свідчить про високий ступінь довіри до Укрексімбанку з боку наших клієнтів. Вже другий рік поспіль Укрексімбанк демонструє темпи приросту обсягів залучених коштів приватних клієнтів на рівні, що значно перевищує середній по вітчизняній банківській системі. Такі досягнення є результатом розвитку партнерських зв”язків з клієнтами та об'єктивним підтвердженням високих рейтингових оцінок нашого Банку", – наголосив член Правління ВАТ "Укрексімбанк" Володимир Гіріс.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням “Найкращі банки ринків, що розвиваються, – Центральна та Східна Європа”.
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також