ОАО "КРЕДОБАНК" внедрил новый депозитный счет "Кишеня"

28.12.2007, 11:18
C 26 декабря 2007 года ОАО "КРЕДОБАНК" внедрил для физических лиц новое уникальное соединение текущего счета и депозитного вклада – депозитный счет "Кишеня". (укр.)

КРЕДОБАНК прагне допомогти ефективно розпоряджатися коштами. Клієнт може заощаджувати гроші у різних "кишенях" залежно від потреб та у зручний спосіб. Новий депозитний рахунок "Кишеня" забезпечить отримання доходу з виплачених процентів!

"Кишеня" відкривається у національній валюті, доларах США або Євро. Термін розміщення коштів на депозитному рахунку необмежений. Крім додаткового поточного рахунку клієнт також може відкрити будь-яку кількість вкладів, яким він за бажанням дає назву. Проценти приєднуються до суми вкладу та виплачуються щомісяця за фактичний термін розміщення коштів на депозиті у всіх випадках. Клієнт банку має можливість знімати та поповнювати вклад без обмежень і втрати процентів.

Для зручності та економії часу клієнт має змогу переглядати залишок, рух коштів та нараховані проценти, а також здійснювати операції поповнення та часткового зняття коштів через мережу Internet чи за допомогою телефону завдяки послузі дистанційного управління рахунками KredoDirect. Поповнення депозиту з карткового рахунку здійснюється через банкомати банку.
По материалам пресс-релиза ОАО "КРЕДОБАНК".

Читайте також