MasterCard отметил Ощадбанк

07.12.2007, 10:52

Ощадбанк занял третье место в номинации "Ипотека года 2007" конкурса "MasterCard Банк Року". (укр.)

4 грудня в Києві на урочистій церемонії було названо найкращі банки і страхові кампанії України. Це відбулось в рамках першого всеукраїнського міжнародного конкурсу "MasterCard Банк Року", організованого компаніями MasterCard Europe, Fincentrum та Dragon Capital.

В номінації "Іпотека року 2007" Ощадбанк став третім серед найкращих банків за реалізацію умов "Споживчого кредитування фізичних осіб, забезпеченого одним предметом іпотеки". За цією програмою клієнти банку мають можливість отримати кредит на задоволення будь-яких споживчих потреб. Перевагами цього кредитного продукту є: можливість оформлення кредитної лінії та привабливий строк кредитування до 10 років; комісія за надання кредиту лише 150 гривень. Максимальна сума кредиту - до 70% вартості майна, що надається в іпотеку, та належить позичальнику або майновому поручителю на праві власності. Крім того, в установах Ощадбанку до 31 грудня 2007 року триває акція з надання таких кредитів за зниженими процентними ставками у національній валюті - від 14% в грн. Процентна ставка за кредитами в іноземній валюті становить: в дол. США - від 12,0%, в євро - від 10,5%.

Відкрите акціонерне товариство "Державний ощадний банк України" зареєстроване Національним банком України 31 грудня 1991 р. (реєстраційний N 4). ВАТ "Ощадбанк" - один з найбільших банків в Україні. Як банк загальнонаціонального масштабу він має 6 144 установ, які обслуговують клієнтів у всіх без винятку регіонах країни. Ощадбанк - єдиний в Україні, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів та інших цінностей громадян, довірених банку.

Фінансові показники за станом на 01.11.2007: чистий прибуток - 188,9 млн. грн., кредитний портфель - 10,1 млрд. грн., обсяг кредитів, наданих населенню - 4,5 млрд. грн., кошти фізичних осіб - 9,6 млрд. грн.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також