В 2008 году ЗАО "ДАТАГРУП" выведет на рынок новую торговую марку

07.12.2007, 12:34

Компания "ДАТАГРУП" в 2008 году планирует вывести на рынок новую торговую марку, под которой будет предоставлять услуги широкополосного доступа к сети Интернет. (укр)

Закрите акціонерне товариство "Датагруп" - одна з телекомунікаційних компаній України з високою динамікою розвитку, активно будує в Україні мережу широкосмугового радіодоступу національного масштабу і у 2008 році має намір збільшити свою частку на ринку послуг широкосмугового доступу для приватних абонентів до 8%. Компанія "Датагруп" планує вивести на ринок нову торгову марку, під якою надаватиме послуги широкосмугового доступу до мережі Інтернет, а також послуги "Triple-play" (Інтернет, телефонія, телебачення) для приватних абонентів. Про це заявив на прес-конференції генеральний директор ЗАТ "Датагруп" Олександр Данченко.

Він також відзначив, що вже сьогодні кінцеві споживачі у 13 регіонах країни можуть підключитися до високошвидкісного Інтернету, телефонії та інших ультрасучасних послуг, перебуваючи в зоні покриття цього сервісу. Послуга надається трьома каналами зв'язку - супутниковим, радіоканалом і наземним (проводовим). "За оцінкою компанії "iKS-Consulting", на українському ринку широкосмугового доступу ЗАТ "Датагруп" займає 6 позицію, а його частка становить 2% (14,1 тис. абонентів). У 2008 році компанія планує збільшити свою абонентську базу на цьому ринку до 50-60 тис. клієнтів. Разом з тим, наша компанія не демпінгуватиме з цінами на надані послуги. Компанія також планує за допомогою супутника "Eutelsat" запропонувати своїм абонентам супутникове телебачення в стандарті високої чіткості", - заявив гендиректор "Датагруп".

За словами Олександра Данченка, у 2006 році компанія інвестує в розвиток свого бізнесу $50-60 млн., у тому числі на впровадження нових для України сервісів та послуг. У 2007 році компанія направила на свій розвиток 190 млн. гривень, до кінця 2007 року величина активів ЗАТ "Датагруп" становитиме 500 млн. гривень. Про це повiдомляє "УКРІНФОРМ".

Читайте також