Арсений Яценюк поблагодарил генсека НАТО за личное сотрудничество

08.12.2007, 12:29

7 декабря в Брюсселе в рамках проведения заседания Комиссии Украина-НАТО на уровне глав внешнеполитических ведомств состоялась встреча в. и. о. министра иностранных дел Украины Владимира Хандогия с генеральным секретарем Североатлантического Альянса Яапом де Хооп Схеффером. (укр.)

В. Хандогій поінформував співрозмовника про внутрішньополітичну ситуацію в Україні, процес формування коаліції та нового уряду. Він також ознайомив Я. де Х. Схеффера з ходом виконання в Україні завдань, визначених Цільовим планом Україна-НАТО на 2007 рік у рамках Плану дій Україна-НАТО та підкреслив важливість продовження роботи над інформуванням українського населення щодо діяльності НАТО та співпраці України з Альянсом.

У ході зустрічі В. Хандогій передав генсеку НАТО лист А. Яценюка, в якому висловлена подяка за особисту співпрацю з генсеком під час перебування А. Яценюка на посаді міністра закордонних справ України та сприяння з боку НАТО, спрямоване на реалізацію спільних проектів і підняття рівня співпраці України з Альянсом.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також