ОАО "Укрэксимбанк" открыл центр самообслуживания клиентов в Главном офисе банка

15.02.2007, 14:54

Сегодня ОАО "Укрэксимбанк" открыл современный центр самообслуживания, в котором клиенты банка смогут осуществлять наиболее популярные банковские операции с минимальными затратами времени. (укр.)

Центр самообслуговування ВАТ "Укрексімбанк" обладнаний як традиційними банкоматами з видачі готівки, так і ще незвичними для українського ринку банкоматами з функцією прийому готівкових коштів, інформаційними кіосками та транзакційними терміналами для здійснення безготівкових операцій.

У центрі самообслуговування клієнт може самостійно здійснювати такі операції: отримувати готівкові кошти в національній та іноземній валюті, вносити готівку для миттєвого поповнення своїх карткових рахунків, здійснювати перекази між рахунками або з картки на картку, отримувати ваучери з кодами поповнення операторів мобільного зв'язку, провайдерів Інтернет-послуг та IP-телефонії, змінювати ПІН-код по своїй карті. За допомогою транзакційних терміналів можна власноруч роздрукувати широкоформатну виписку за останній місяць.

Для ознайомлення з можливостями пристроїв самообслуговування клієнт отримає кваліфіковану допомогу консультанта банку.

Найближчим часом до переліку послуг через пристрої самообслуговування планується додати поповнення депозитних рахунків, погашення кредитів та відсотків за кредитами, безготівкове перерахування коштів для сплати комунальних платежів та інші послуги.

До кінця 2007 року ВАТ "Укрексімбанк" планує відкрити 5 повнофункціональних центрів самообслуговування у крупних обласних центрах України та встановити транзакційні термінали у філіях банку.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 67 відділень в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також