Ощадбанк поможет инвестициями энергетикам

02.02.2007, 12:06

Ощадбанк выступит организатором финансирования инвестиционных программ энергетической отрасли. (укр.)

Нещодавно голова правління ВАТ "Ощадбанк" Олександр Морозов відвідав Республіку Сінгапур і Султанат Брунею у складі офіційної української делегації на чолі з першим віце-прем'єр-міністром, міністром фінансів України Миколою Азаровим.

Метою поїздки урядової делегації, зокрема, було привернути увагу найвпливовіших представників бізнес-кіл цих країн до інвестиційного потенціалу України.

У ході візиту, де обговорювались напрями і перспективи розвитку майбутньої співпраці, Ощадбанк було презентовано урядом України як гарантовано надійного партнера та як фінансову установу, за допомогою якої зацікавлені інвестори зможуть здійснити фінансування українських пріоритетних галузей.

Голова правління Ощадбанку провів ряд зустрічей з керівниками найбільших фінансових інститутів Сінгапуру та Брунею, зокрема Інвестиційної корпорації уряду Сінгапуру і Державної компанії "International Enterprise Singapore". Під час переговорів йшлося про можливе залучення коштів в інвестпрограми енергетичної галузі. Організатором таких залучень планується Ощадбанк. "Після нашого вдалого дебюту на ринку зовнішніх запозичень ми відчули, що збільшилась довіра до Ощадбанку з боку міжнародних партнерів. І в подальшому банк планує брати активну участь у фінансуванні програм розвитку галузі, яка окреслена урядом України як пріоритетна ", - відзначив банкір.

Крім того, керівником Ощадбанку проведено ряд успішних зустрічей з представниками банків, які ефективно кредитують малий та середній бізнес Індії та Китаю.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також