Первое черновицкое отделение банка "Днестр" начинает свою работу

09.02.2007, 12:51

Придерживаясь стратегии расширения сети, Банк "Днестр" открыл отделение в Черновцах. (укр.)

Чернівці - це єдине місто південно-західної України, де до сьогоднішнього дня не був представлений банк "Дністер". Відтепер відділення банку, яке розташоване у центрі міста на площі Театральній, надаватиме широкий спектр банківських послуг для приватних та корпоративних клієнтів міста Чернівців та Чернівецької області.

Урочисте відкриття відділення відбудеться 9 лютого 2007 року о 16.00 в приміщенні відділення, яке знаходиться за адресою: пл. Театральна, 2 м. Чернівці.

ВАТ "Селянський комерційний банк "Дністер" був створений 28 вересня 1990 року і є регіональним банком із головним офісом у м. Львові.

Основна діяльність банку зосереджена у Західному регіоні країни, банк має також представлені інтереси у Центральній та Східній Україні. На сьогодні мережа банку налічує 24 установи у 9 областях України (Львівська, Тернопільська, Івано-Франківськська, Вінницька, Хмельницька, Закарпатська, Київська, Чернігівська, Чернівецька).

Місією банку є сприяння зміцненню фінансової системи України і розв'язанню соціальних проблем регіонів, в яких він працює. Банк не обмежує коло своїх клієнтів і готовий надати будь-яку фінансову послугу, необхідну будь-якому клієнту. Для банку є важливим допомогти його вкладникам, клієнтам та акціонерам у примноженні їхнього капіталу.

Банк "Дністер" є членом системи міжнародних платежів SWIFT, міжнародних платіжних систем VISA International, MasterCard International, є учасником систем грошових переказів Western Union, Private Money, Анелік, та є членом численних банківських об'єднань, бірж та асоціацій.

Станом на 1 січня 2007 року валюта балансу банку "Дністер" склала 816 051тис. грн, чисті активи - 689 731 тис. грн, обсяг кредитного портфеля - 509 749 тис. грн, загальна сума залучених коштів (без врахування міжбанківських кредитів та депозитів) - 488 493 тис. грн. Регулятивний капітал банку становив 81 893 тис. грн. Розмір статутного капіталу складає 41 500 тис. грн. Чистий прибуток банку у 2006 році склав 4 203 тис. грн.
По материалам пресс-релиза ОАО "СКБ Днестр".

Читайте також