Правительство планирует на 10-летний период "налоговые каникулы"

29.03.2007, 12:57

Кабинет Министров Украины в рамках реформирования налоговой системы планирует отказаться от уголовного преследования за налоговые нарушения на 10 лет. (укр.)

"Працюючи в Україні ви, в особі нашого уряду, знайдете надійного партнера, який шанує і захищає право приватної власності, створює комфортні умови для бізнесу в цілому" - наголосив перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров на засіданні за круглим столом бізнесових кіл з урядом України, який відбувся 27-28 березня 2007 року. Представники крупних кампаній, іноземні інвестори отримали вичерпну відповідь щодо системних реформ в Україні, які уряд націлений розпочати вже поточного року.

Микола Азаров надав бізнесовим колам інформацію про такі системні реформи, як податкова, фондового ринку, пенсійна, охорони здоров'я та інші. Реалізувати їх уряду дозволяє позитивна динаміка розвитку української економіки. На запитання цієї ділової аудиторії про наміри України щодо вступу до СОТ, про вільні економічні зони, а особливо про податки, Микола Азаров щодо останнього підкреслив: "Розпорядженням уряду схвалена Концепція реформування податкової системи, яка має забезпечити гідні європейської країни умови ведення бізнесу. Ми, можливо, відмовимося від кримінального переслідування за податкові порушення. Ми підемо на 10-тилітній період податкових канікул. Уряд впевнений, що ліберальний податковий клімат і удосконалена судова система сприятимуть залученню інвестицій".
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

Читайте також

Читайте также