ПРИ ПОЖАРЕ ВОЗЛЕ СТАНЦИИ МЕТРО "ШУЛЯВСКАЯ" ПОСТРАДАЛ ЧЕЛОВЕК

24.04.2007, 12:37

Один человек госпитализирован с отравлением продуктами горения в состоянии средней тяжести из-за пожара на возле станции метро "Шулявская". (укр.)

О 19:25 23го квітня у Шевченківському районі столиці, на проспекті Перемоги, 48-а, біля будівлі станції метро "Шулявська", в торговельних наметах ПП "Ольга+М" виникла пожежа з розповсюдженням вогню на торговельні намети ринку "Каштан" товариства "Амаркорд-Алекс" та кафе "Ремі" ПП "Халяль", яке розташоване на другому поверсі будівлі станції метро "Шулявська".

Внаслідок пожежі згоріли тентоване покриття та речі в наметах ПП "Ольга+М" на площі 80 м2, металокаркасні намети з речами на ринку "Каштан" товариства "Амаркорд-Алекс" на площі 500 м2, вогнем пошкоджені рами, меблі, обладнання кафе "Ремі" ПП "Халяль" на площі 60 м2, та 1 людина з отруєнням продуктами горіння в стані середньої важкості госпіталізована до лікарні швидкої допомоги. Для запобігання травмуванню людей під час гасіння пожежі станція метро "Шулявська" була закрита на вхід та вихід, потяги через неї проходили транзитом.

О 21:09 пожежа була ліквідована силами 26 відділень Державної пожежної охорони МНС на основній та спеціальній техніці. При гасінні пожежі з кафе .Ремі" бійцями МНС за допомогою висувних драбин врятовані 8 людей. Причина пожежі та розмір матеріальних збитків установлюються. Правоохоронними органами ведеться слідство. На місці події працювала опергрупа Головного міськуправління МНС.
По материалам пресс-службы МЧС.

Читайте також