Пользователи сайта Укрэксимбанка могут заказать открытие депозита в режиме on-line

31.05.2007, 12:06

ОАО "Укрэксимбанк" предложил пользователям своего веб-сайта возможность в режиме "on-line" заказать открытие депозита. (укр.)

"Відтепер для замовлення депозиту достатньо заповнити on-line-замовлення, - повідомляє Олексій Бурков, начальник Управління каналів продажу роздрібного бізнесу Укрексімбанку. - Порадник у виборі депозиту та депозитний калькулятор на веб-сайті допоможе відвідувачу обрати вид депозиту, що задовольняє саме його потреби".

Щомісяця відкладаючи частину доходу на депозит, можна накопичити кошти для першого внеску для придбання в кредит автомобіля або нерухомості. Контролювати нарахування відсотків зручно за допомогою SMS-інформування. А самостійно поповнювати депозит з іншого рахунку доможе інтернет-банкінг Фінансовий портал".

Замовляти депозит можна цілодобово, без вихідних. Протягом одного робочого дня після оформлення заяви з відвідувачем буде погоджено час зустрічі в банку та ім'я відповідального менеджера, який допоможе оформити необхідні документи. Під час візиту клієнт може без черги підписати договір з банком та внести кошти на рахунок.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також