Движение поездов на участке Мироновка-Киев восстановлено

05.05.2007, 14:24

На отремонтированном участке колеи в Киевской области, где 2 мая сошел с рельсов пассажирский поезд N168 "Столичный экспресс" сообщением Днепропетровск-Киев, полностью восстановлено движение пассажирских и грузовых поездов. Все пассажирские поезда, которые проходят по данному участку, курсируют по графику. (укр.)

4 травня о 16.30 залізничники завершили відбудовні роботи і о 17:00 від станції Расава до станції Кагарлик прослідував перший господарський поїзд.

Протягом минулої доби за медичною допомогою ніхто з пасажирів "Столичного експресу" не звертався. В залізничній лікарні у Києві перебувають троє осіб - 39-річна жінка з забоєм нирки, 24-річний чоловік зі струсом мозку та 34-річний чоловік з закритим переломом носа та рваною раною вуха. Стан їхнього здоров'я не викликає у медиків занепокоєння і незабаром вони будуть виписані додому.

Тим часом багаж, який був вилучений з вагонів "Столичного експреса" на місці пригоди, видається на центральному вокзалі міста Києва. Майже всі речі вже видані їхнім власникам. Ті з пасажирів, хто не знайшов свого багажу серед вилучених речей, - оформлюють відповідний акт. Укрзалізниця в межах законодавства компенсуватиме вартість втраченого майна.
По материалам Управления взаимодействия со СМИ "Укрзалізниці".

Читайте також