Главное управление по Киеву и Киевской области Ощадбанка наращивает объемы кредитования физлиц

20.06.2007, 15:01

Как сообщил начальник Главного управления по г. Киеву и Киевской области ОАО "Ощадбанк" Леонид Савиченко, объем кредитов, выданных физическим лицам, по состоянию на 15 июня 2007 года достиг 400 млн. гривен. (укр.)

На думку банкіра, зростання кредитного портфеля досягнуто завдяки активізації продажів стандартизованих кредитних продуктів через філійну мережу та оптимізації умов за діючими програмами з кредитування фізичних осіб. Важливими чинниками покращення кредитного портфеля та якості обслуговування клієнтів в установах банку Київщини є співпраця з автосалонами та страховими компаніями, індивідуальний підхід до позичальників та оперативність у прийнятті рішень.

За 5 місяців 2007 року установами Головного управління по м. Києву та Київській області видано кредитів на суму понад 155 млн. гривень. Найбільш популярними серед клієнтів-фізичних осіб є кредити на придбання автотранспорту (51% наданих у 2007 році кредитів) та іпотечне кредитування (відповідно 31%). Послугами Ощадбанку з кредитування в м. Києві та Київському регіоні скористалося майже 22 тис. чол.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також