Украинские граждане эвакуированы из зоны вооруженного конфликта на Ближнем Востоке

21.06.2007, 11:17

Сегодня, 21 июня, в 4.10 самолетом Ту-154 государственного предприятия Министерства обороны Украины "Украинская авиационная транспортная компания" в международный аэропорт "Борисполь" были доставлены эвакуированные с Ближнего Востока украинские граждане, которые оказались в зоне вооруженного конфликта. (укр.)

- Те специфічне завдання, яке покладалося на Міністерство оборони України з евакуації українських громадян з Близького Сходу, наші льотчики виконали гідно, на високому професійному рівні, - зазначив міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Він також наголосив, що "коли наші співвітчизники потрапили у біду за кордоном, то нашою справою честі було їх врятувати і доставити на Батьківщину живими і здоровими".

Анатолій Гриценко зазначив, що операція з евакуації наших громадян з небезпечного регіону проводилася у тісній взаємодії з Міністерством закордонних справ України.

Всього в Україну з Йорданії повернувся 91 наш співвітчизник. Зокрема, 63 дитини віком від 2 місяців до 13 років. Протягом перельоту їх супроводжувала бригада військових медиків.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также