Во Львовской области загорелись цистерны с фосфором

17.07.2007, 12:54

Во Львовской области 16 июля в результате чрезвычайной ситуации на железной дороге перевернулись, а зетам загорелись цистерны с фосфором. Есть пострадавшие. (укр.)

На Львівщині, надається медична допомога постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації на залізниці біля села Ожидів Буського району, що сталася учора ввечері, та пожежі цистерн з фосфором. Всього станом на 10 год. ранку постраждало 16 осіб. Двом постраждалим надано амбулаторну допомогу. Регоспіталізовано з Буської і Бродівської центральних районних лікарень 14 постраждалих: 1 людину, що перебуває у важкому стані - у реанімаційно-анестезіологічне відділення клінічної лікарні Львівської залізниці, у військово-медичний центр Західного регіону - 3 особи в реанімаційне та 10 - у терапевтичне відділення. Стан 13 постраждалих оцінюється медиками як середньої важкості.

На постраждалих територіях та на місці відновних робіт працюють бригади фахівців екстреної медичної допомоги і загальнопрофільна бригада Буської ЦРЛ. Проводяться профілактичні огляди населення та комплекс медико-профілактичних заходів. Ситуацію контролює МОЗ України.
По материалам пресс-службы Министерства здравоохранения Украины.

Читайте також