Янукович: Правительство выступает за усиление взаимодействия с облгосадминистрациями

31.07.2007, 14:30

Премьер-министр Виктор Янукович заявил, что в ближайшее время состоится презентация ряда проектов, направленных на усиление взаимодействия правительства и областных государственных администраций. (укр.)

"Найближчим часом ми будемо презентувати два проекти спільних дій уряду й обласних державних адміністрацій. По суті, цим ми замикаємо ланцюжок органів виконавчої влади, уряду й адміністрацій", - сказав Віктор Янукович на нараді з активом Донецької області у Єнакієвому.

Глава уряду відзначив, що спочатку будуть презентовані два проекти взаємодії уряду з Донецькою і Львівською обласними адміністраціями. "Найближчим часом відбудеться старт цієї моделі", - сказав він, відзначивши, що модель взаємодії уряду з облдержадміністраціями передбачає комплексні заходи з керування державними ресурсами, державними програмами, а також диференціацію виконавських рівнів реалізації програм.

Прем'єр-міністр зазначив, що уряд певною мірою впроваджує шведську модель розвитку місцевого самоврядування. При цьому Віктор Янукович відзначив, що на цьому шляху необхідно прискорити реалізацію реформи місцевого самоврядування.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також