Количество пользователей системы интернет-банкаинга ОАО "Укрэксимбанк" превысил 10 тысяч

10.08.2007, 11:18

Количество активных пользователей системы интернет-банкаинга ОАО "Укрэксимбанк" "Финансовый портал" в июле 2007 года превысил 10 тысяч. (укр.)

Підвищення популярності електронних послуг банку є закономірним явищем, оскільки існує стійка тенденція до збільшення кількості користувачів Інтернету в Україні.

"Сьогодні ринок інтернет-банкінгу стрімко розвивається, - вважає Олексій Бурков, начальник Управління каналів продажу роздрібного бізнесу. - Управління банківськими рахунками через Інтернет є найбільш дінамічним напрямом фінансових інтернет-рішень завдяки спектру банківських послуг, що надаються в системах інтернет-банкінгу. Банкові для залучення клієнтів вже недостатньо бути стабільним, мати розгалужену мережу філій, позитивний імідж. В час високих технологій клієнт значно скорочує кількість відвідувань банку, відкриває рахунок, поповнює його і надалі управляє фінансами дистанційно, за допомогою комп'ютера".

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker", Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также