Председатель правления РКО ВР посетил КРЕДОБАНК

10.08.2007, 11:18

9 августа 2007 года председатель правления РКО ВР Рафал Ющак прибыл в Украину. (укр.)

Новообраний керівник найбільшого польського банку мав на меті оцінити КРЕДОБАНК - інвестицію РКО ВР в Україні, та обговорити нову стратегію його розвитку.

Стратегія КРЕДОБАНКу на 2008-2012 роки на другій стадії розробки. Її кінцевою метою має стати входження КРЕДОБАНКу в число банків-лідерів в Україні. Таке завдання перед українським банком поставив польський інвестор РКО ВР у своїй стратегії на 2007-2012 роки.

Перебуваючи у Львові, Рафал Ющак відвідав відділення та філії банку, а також провів наради з керівництвом банку. Під час наради голова правління польського банку поділився планами активно розвивати банк, розширювати філійну мережу та впроваджувати нові технології.

Відбулася також і робоча зустріч Рафала Ющака з генеральним консулом Республіки Польща в Україні Вєславом Осуховскі, де йшлося про проведення спільних з РКО ВР та КРЕДОБАНКом культурно-мистецьких заходів у рамках українсько-польської співпраці. Генеральний консул та керівник банку обговорили також програму підтримки сиротинців та соціальних сиріт.
По материалам пресс-центр ОАО "КРЕДОБАНК".

Читайте також

Читайте также