В Сумской области открылся первый кредитно-ипотечный центр Ощадбанка

10.08.2007, 11:18

Недавно в Сумах состоялось торжественное открытие первого в регионе кредитно-ипотечного центра Ощадбанка. (укр.)

Новостворений центр, розташований у самому серці міста, в змозі одночасно обслуговувати велику кількість клієнтів. У церемонії відкриття установи взяли участь заступник голови правління - директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу Олександр Гришко, голова Сумської обласної ради В'ячеслав Шапошнік, клієнти та партнери обласного управління Ощадбанку.

Першими клієнтами кредитно-іпотечний центру стали Роман Грінченко, якому було вручено пам'ятний подарунок - срібну монету "Кленовий лист" та військовий пенсіонер Андрій Древаль, який отримав спеціальну платіжну картку "Арсенал".

Іпотечна програма Ощадбанку розрахована на широке коло потенційних позичальників, спеціалісти центру запропонують кожному клієнту індивідуальні умови кредитування, які максимально задовольнятимуть їх вимоги та запити. Крім видачі кредитів населенню на придбання житла на вторинному ринку нерухомості, до послуг клієнтів спеціальні програми споживчого і автомобільного кредитування, випуск і обслуговування всіх видів банківських платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int. тощо.

Як повідомив начальник Сумського облуправління Ощадбанку Олег Радченко, за I півріччя 2007 року кредитний портфель фізичних осіб по управлінню порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшився на 17845,6 тис. грн., або в 3,1 рази, і на 01.07.2007 склав 58186,1 тис. грн. З початку року у відділеннях банку м. Суми відкрито 4 додаткових точки з кредитування фізичних осіб.

Найбільшою популярністю у клієнтів банку управління користуються кредити на придбання транспортних засобів та житла. Їх частка у кредитному портфелі фізичних осіб облуправління на 01.07.2007 становила: на придбання авто - 44,3%; на придбання житла - 11,5%.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также