Одесское областное отделение Ощадбанка наращивает темпы кредитования населения

11.08.2007, 13:41

Объем кредитного портфеля физических лиц Одесского областного отделения Ощадбанка составил более 379 млн. грн. (укр.)

Як повідомив начальник Одеського облуправління Ощадбанку Олександр Дацюк, обсяг кредитного портфеля фізичних осіб за сім місяців поточного року збільшився на 168 млн. грн. і станом на 1 серпня п. р. склав понад 379 млн. грн. При цьому значно покращилась його якість.

Тільки в липні установи Ощадбанку Одещини надали кредитів населенню на загальну суму понад 51,5 млн. грн. Для порівняння: обсяг кредитного портфеля фізосіб облуправління на кінець 2005 року складав усього 58,4 млн. грн. Відповідно зросла і частка банку в кредитуванні населення в Одеському регіоні. Особливих успіхів досягли установи Ощадбанку в Іллічівську, Ізмаїлі, Котовську, Комінтернівському та Миколаївському районах.

За словами Олександра Дацюка, позитивних зрушень вдалося добитися завдяки цілеспрямованій роботі колективу Одеського облуправління з підвищення рівня обслуговування клієнтів. З початку року банком відкрито в регіоні п'ять нових точок продажу кредитних продуктів, а в липні урочисто відкрито спеціалізований центр автокредитування. В районах області за участю фахівців управління систематично проводяться "круглі столи" з підприємцями з питань кредитування. Велика увага приділяється розвитку програм кредитування з використанням пластикових карток, які мають замінити діючі програми надання кредитів з придбання товарів через торговельну мережу.

У планах Одеського обласного управління банку на 2007 рік - збільшення кредитного портфеля фізосіб удвічі.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также