В Ощадбанке состоялось расширенное заседание правления

14.08.2007, 11:38

На днях в Ощадбанке состоялось расширенное заседание правления при участии руководителей структурных подразделений центрального аппарата и региональных управлений банка. (укр.)

На засідання було запрошено членів наглядової ради банку Андрія Пишного та Романа Жуковського.

Мета проведення розширеного засідання правління - обговорення підсумків виконання установами ВАТ "Ощадбанк" основних показників бізнес-плану та бюджету за перше півріччя 2007 року та планів на друге півріччя п. р.

У вступному слові голова правління ВАТ "Ощадбанк" Анатолій Гулей підкреслив, що "багато в чому стабільність економічного розвитку української держави залежить від стабільності Ощадбанку - одного з найбільших державних банків. Ощадбанк сьогодні не тільки зберігає свої позиції на ринку банківських послуг, а й здатний значно посилити свою конкурентоспроможність".

Свідченням цього є позитивна динаміка розвитку установ банку у першому півріччі п. р. Так, завдяки нарощенню доходів і оптимізації витрат банком отримано 107 млн. грн. прибутку. Це дало змогу банку досягнути сьомої позиції у рейтингу великих банків. Обсяг чистих активів банку за І півріччя 2007 року збільшився на 40%, або на 4,6 млрд. грн. і на 1 липня 2007 року становив 16,2 млрд. грн. Обсяг дохідних активів досягнув 11,5 млрд. грн., або 71% чистих активів. Кредитний портфель банку за І півріччя поточного року збільшився на 3,1 млрд. грн. і на 1 липня п. р. склав 9,6 млрд. грн. За звітний період залучені банком кошти фізичних осіб зросли на 1,4 млрд. грн. і на початок липня п. р. становили 8,8 млрд. грн. Загальний обсяг кредитів, наданих фізичним особам, збільшився на 33% або майже на 1 млрд. грн. і склав 3,6 млрд. грн.

Значну увагу було приділено питанням розвитку в регіонах роздрібного та корпоративного бізнесу, які вважаються стратегічними напрямами у розвитку Ощадбанку. У планах банку на друге півріччя - активізація у сегменті кредитування населення. Передбачається розширення асортименту кредитних продуктів, відкриття додаткових точок кредитування та нових кредитно-іпотечних центрів, підвищення якості обслуговування.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также