Первая партия золота уже доступна клиентам Диамантбанка

20.08.2007, 11:27

14 августа АБ "Диамантбанк" завез первую партию банковского золота швейцарского производства. (укр.)

Всі зливки мають вищу пробу - 999,9, яка підтверджується сертифікатами якості визнаного виробника банківських металів "Argor-Heraeus SA", що обов'язково додаються до кожного зливку.

Перші 16 кілограм банківського золота у зливках по 1, 5, 10, 20, 50, 100, 500 гр. Банк пропонує своїм індивідуальним клієнтам за оптимальними цінами відповідно до поточної ринкової кон'юнктури.

У відповідності до українського законодавства операції з банківськими металами не обкладаються податком на додану вартість, що підвищує їх привабливість для клієнтів. Крім того, зливки банківських металів клієнти-фізичні особи можуть придбати без надання жодних документів, в разі, якщо загальна сума операції за один день не перевищує 50000 грн. Якщо клієнт бажає придбати банківський метал на суму, що дорівнює або більше, ніж 50000 грн., він має надати банку паспорт та ідентифікаційний код.

"Це лише перші кроки банку "Діамант" в сфері операцій з банківськими металами, - повідомив начальник Відділу по роботі з банківськими металами Ростислав Суліма. - Як відомо, купівля безготівкового металу передбачає більш низьку ціну, оскільки клієнт звільняється від сплати комісії за виготовлення зливку. Тому пріоритетним напрямом на разі є послуга "металевий депозит", яка має стабільно зростаючий попит серед вітчизняних клієнтів. Таким чином, клієнтам не потрібно буде забирати банківські метали з Банку та взагалі фізично купувати зливки. Більш того, на суму такого депозиту будуть нараховуватись відсотки".
По материалам пресс-релиза АБ "Диамантбанк".

Читайте також

Читайте также