Ощадбанк наращивает объемы денежных переводов в национальной валюте

21.08.2007, 17:31

Ощадбанк за семь месяцев 2007 года увеличил объемы денежных переводов в национальной валюте более чем в два раза. (укр.)

Як повідомив заступник голови правління Ощадбанку Олександр Гришко, у січні-липні 2007 році темпи приросту операцій з переказу готівки населення у національній валюті через установи Ощадбанку зросли більш ніж вдвічі порівняно з минулим роком.

Їх загальний обсяг склав 53 млн. грн., що на 31,5 млн. грн. більш ніж за відповідний період 2006 року. Послугою банку з грошових переказів у національній валюті без відкриття рахунку скористалися понад 41 тисяча клієнтів. Найбільшим попитом вона користується у Кримському, Київському, Донецькому та Миколаївському регіональних управліннях Ощадбанку.

На думку Олександра Гришка, зростанню попиту на цю популярну серед населення послугу сприяє ряд важливих чинників. По-перше, переказ готівки через установи Ощадного банку приваблює невеликим розміром комісійних, які банк стягує за відправлення грошей. Перераховуючи суму до 1000 гривень на ім'я іншої фізичної особи, клієнт сплачує в Ощадбанку всього 2% від суми переказу. За переказ від 1000 до 50000 грн. - 1%, понад 50000 грн. - 0,5%. По-друге, надати послугу з переказу готівки може будь-яка установа Ощадного банку, мережа якого налічує понад 6145 установ у всіх регіонах України.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также