В Украине появится первый женский журнал на украинском языке

21.08.2007, 15:12

KP Media представляет первый в Украине женский журнал на украинском языке "ВОНА". (укр.)

15 серпня видавнича компанія KP Media запустила нове для України видання - щомісячний журнал для україномовних жінок.

До сьогодні в потенційних україномовних читачок не було іншого вибору, аніж читати жіночі журнали російською. Так 30% читачок російськомовних видань (у дослідженні використовувались дані TNS MMI по виданнях Лиза, Единственная, Добрые советы, Женский журнал, Натали) у повсякденному житті розмовляють українською. До того ж значна частина читачок Західної України читають польські видання.

Саме тому видавнича компанія KP Media створила журнал для жінок, які хочуть і читатимуть українською мовою.

Отже новий крок у розвитку видавництва в Україні зроблено - в серпні компанія KP Media запустила щомісячне україномовне жіноче видання "ВОНА", що стане порадником для сильної амбіційної жінки. Журнал буде вірним супутником успішної, впевненої в собі жінки у її активному, наповненому теплом і любов'ю житті.

Журнал "ВОНА" - справжня ти. Така ідея журналу, адже у ньому розповідаються історії та розкриваються секрети про справжню красу, стосунки, життя. Ця справжність дійсно вражає.

Для підтримки журналу було розроблено відео-ролик агентством Leo Burnett. Відео-ролик транслюється на 9-ти провідних каналах України. Також підтримка супроводжується радіо-роликами, сіті-лайтами по всій Україні, іміджевими макетами в інших виданнях, банерами. В Internet вже можна переглянути відео-ролик на сайті www.bigmir.net

Можна сміливо прогнозувати, що новий якісний та цікавий жіночий журнал "ВОНА" приверне увагу значної читацької аудиторії, яка хоче отримувати інформацію українською мовою. Тепер це - єдиний щомісячний журнал українською мовою, на сторінках якого замість професійних моделей - реальні жінки з їх насиченим цікавим життям.

KP Media видає англомовну газету Kyiv Post, безкоштовну щоденну газету "15 минут", щотижневу безкоштовну газету "Твой район - Позняки", щотижневики "Кореспондент", "Новинар", сіті-гайд "Афіша", жіночі журнали Pink, "Пані", довідники "Kyiv Business Directory", UKRBIZ.Одеса, UKRBIZ.Донецьк, журнали "Интерьер Магазин" та "Идеи Вашого Дома". Компанії також належать Інтернет-проекти BigMir.net, UkrBiz.net. Korrespondent.net, Afisha.ua, UASport.net, Pink.com.ua, Ricardo.
По матриалам пресс-релиза издательской компании KR Media.

Читайте також