Укрэксимбанк подписал соглашение с Коммерцбанк АГ

07.08.2007, 12:13

ОАО "Укрэксимбанк" подписал Базовое соглашение с немецким Коммерцбанк АГ. (укр.)

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" з метою розширення співробітництва із західноєвропейськими банками та укріплення іміджу надійного ділового партнера підписало з одним із провідних німецьких банків - Коммерцбанк АГ, м. Франкфурт-на-Майні (Commerzbank AG) Базову угоду з розміром кредитної лінії 20 млн. євро. Це вже шоста угода з німецькими кредиторами в сфері реалізації трансакцій з покриттям відомих експортних кредитних агентств світу.

Кредитна лінія призначена для фінансування банком на середньо- та довгостроковій основі перспективних проектів по закупівлі українськими імпортерами виробничого обладнання, техніки, технологій та послуг із Німеччини, а також інших країн, які входять до Організації економічного співробітництва: Австрія, Бельгія, Данія, Іспанія, Канада, Нідерланди, Франція, Швеція, Швейцарія.

Підписання Угоди розширює можливості кредитно-фінансової підтримки зовнішньоекономічної діяльності національних виробників, процесів структурної перебудови, технічного переоснащення та реконструкції вітчизняного виробництва, а також впровадження передових технологій тощо.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker", Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также