Укрэксимбанк увеличил количество индивидуальных сейфов

08.08.2007, 11:46

Укрэксимбанк установил дополнительное количество индивидуальных депозитных сейфов в банковском хранилище Головного банка в Киеве. (укр.)

З метою задоволення попиту клієнтів на надійні та якісні банківські послуги Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" встановило додаткову кількість індивідуальних депозитних сейфів у банківському сховищі Головного банку за адресою м. Київ, вул. Горького, 127.

Кількість сейфів було збільшено майже на 25%. Наявні розміри сейфів здатні задовольнити будь-які потреби клієнтів у зберіганні ливонацінних речей, коштовностей та документів. Отримати сейф у користуванняОтриматиЗарезервувати можливона як на кілька днів відпустки або відрядження, так і на строк до одного року.

Плата за користування індивідуальним сейфом залежить від його розміру та становить від 4,8 грн. за добу. При користуванні сейфом протягом значного часутривалого періоду передбачена система знижок.

"Сьогодні шініпослугою із зберігання майна в індивідуальних сейфах можливона скористатися у Головному банку та майже у половині філій Укрексімбанку по всій Україні. З кожним роком попит на данутаку послугу збільшується, адже за цілком прийнятну плату клієнт отримує можливість довірити власні цінності на зберігання надійному банку. При цьому, важливим є те, що вміст сейфа залишається невідомим банку, а усі операції із сейфом клієнт проводить наодинці", - зазначив член Правління ВАТ "Укрексімбанк" Володимир Гіріс.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker", Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также