В 2007 году Ощадбанк уплатит в госбюджет 310 млн. грн. налога

08.08.2007, 15:10

Как сообщил председатель правления Ощадбанка Анатолий Гулей, по итогам 2007 года банк планирует перечислить в бюджеты разных уровней около 310 млн. грн. налогов, отчислений и обязательных платежей, в том числе 92 млн. грн. налога на прибыль. (укр.)

"Статус державного банку зобов'язує Ощадбанк надавати уряду всебічну підтримку в різних напрямах діяльності. Перш за все це стосується забезпечення бюджетних надходжень, тобто своєчасної сплати податків. Ощадбанк як великий платник податків вважає виконання податкового законодавства основою забезпечення економічної безпеки України. Впродовж трьох останніх років Ощадбанк забезпечує динаміку зростання рівня сплати податків і зборів, наповнюючи таким чином різні рівні бюджету держави", - коментує Анатолій Гулей.

У I півріччі п.р. банком сплачено податків, зборів та обов'язкових платежів до Державного бюджету на загальну суму 139 млн. грн. За результатами поданої декларації з податку на прибуток за цей період, ВАТ "Ощадбанк" сплатив до Державного бюджету 42 млн. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року ця сума збільшилась на 100%.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также