Открыто новое отделение Диамантбанка в Киеве

09.08.2007, 13:14

8 августа открылось новое отделение Диамантбанка в г. Киев. (укр.)

Відділення має сучасне банківське обладнання та засоби комунікації, забезпечене надійною системою безпеки.

Нове представництво буде обслуговувати фізичних та юридичних осіб, маючи всі умови для здійснення широкого спектру банківських операцій. А саме: прийняття вкладів на депозити, відкриття та ведення поточних рахунків, оформлення платіжних карток та проведення операцій з їх використанням, операції з валютними цінностями, всі види кредитування для індивідуальних та корпоративних клієнтів.

"Ми ретельно підійшли до питання вибору місцезнаходження нового відділення, - зауважив віце-президент з управління каналами збуту Василь Фадєєв, - саме тому нове відділення було відкрито в історичному центрі міста у безпосередній близкості від великої кількості бізнес-центрів, що створює додаткові зручності для обслуговування клієнтів-представників середнього та великого бізнесу і дозволяє нам розраховувати на швидке зростання клієнтської бази. Ми готові запропонувати корпоративним клієнтам не тільки оптимальні умови по кредитам, але й весь комплекс банківського обслуговування, починаючи з розрахунково-касових послуг та закінчуючи послугами інкасації".

До планів Діамантбанку входить подальше розширення мережі відділень по Києву. В даний час керівництво Банку проводить ряд переговорів про придбання приміщень в історичних та житлових районах міста, з урахуванням зручності їх місцезнаходження для потенціальних клієнтів.
По материалам пресс-релиза АБ "Диамантбанк".

Читайте також

Читайте также