"Диамантбанк" открыл первое представительство в южном регионе

10.09.2007, 17:30

10 сентября в Одессе открылось новое отделение Диамантбанка. (укр.)

Дирекція в Одесі - це перше представництво Банку на території південного регіону України. Широка спеціалізація відділення дозволяє йому надавати повний спектр банківських послуг як для фізичних, так і для юридичних клієнтів.

Мешканці Одеси та області мають змогу оформити депозит, скористатися такими видами кредитування, як споживче (кредит "Максимум"), іпотечне (зокрема спільна програма з Державною іпотечною установою), автокредитування, здійснити грошові перекази по Україні та закордон, оформити платіжну картку або придбати дорогоцінні метали, наприклад, золото.

Для юридичних осіб головний акцент у дирекції зроблено на кредитні програми: овердрафт, лізинг, цільове та непрограмне кредитування. Крім того, Банк надає класичні послуги з розрахунково-касового обслуговування, роботи з системою "Клієнт-Банк" та операцій з депозитами в національній та іноземній валютах.

Таким чином, мережа Діамантбанку, що налічує 37 представництв, охоплює 8 регіонів України. У найближчих планах Банку - відкриття регіональних підрозділів в Полтаві, Чернігові, Кривому Розі та Запоріжжі.
По материалам пресс-релиза АБ "Диамантбанк".

Читайте також

Читайте также