ОАО "Ощадбанк" начинает продажу инвестиционных монет некоторых монетарных дворов мира

10.09.2007, 13:25

В Ощадбанк поступила первая партия серебрянных инвестиционных монет Монголии, Либерии и Республики Палау. (укр.)

Найближчим часом в установах Ощадбанку можна буде придбати срібні монети 999,0 та 925,0 проб масою від 1 до 5 тройських унцій (1 тройська унція - 31,1 г) серії "Східний календар" - "Щур", "Дракон", "Кінь", "Тигр" 2007 року випуску, серії "Вітрильні кораблі" - "Летюча хмарина" та "ГАПАГ - 1848 "Дойчланд" (присвячена німецькій судноплавній компанії HAPAG), серії "Віра та релігія" - "Папа Римський - Бенедикт XVI".

Цікавим подарунком може стати і срібна монета 925,0 проби - "Чотирипелюсткова конюшина", або "Унція успіху", на якій зображено чотирипелюстковий листок конюшини, який ще за часів кельтів вважався оберегом, символом, що виганяв зло та приносив успіх.

У подальшому банк планує здійснювати продаж інвестиційних монет за такими серіями, як "Тварини", "Мистецтво", "Історія", "Спорт", "Віра та релігія" тощо.

Нагадаємо, що ВАТ "Ощадбанк" є офіційним дистриб'ютором Національного банку України з реалізації пам'ятних монет України та сувенірної продукції.

Пам'ятні та ювілейні монети - це дійсний платіжний засіб України, вони є обов`язковими до приймання без будь-яких обмежень за номінальною вартістю до всіх видів платежів, а також для зарахування на розрахункові рахунки, вклади, акредитиви та для переказів.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також

Читайте также