Укрэксимбанк расширяет региональную сеть

10.09.2007, 11:54

7 сентября начал работу новый филиал ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" в г. Сумы. (укр.)

Урочиста церемонія відкриття проходила за участю керівництва банку, представників органів місцевої влади та корпоративних клієнтів фінансової установи.

На урочистій церемонії відкриття член правління ВАТ "Укрексімбанк" Петро Міхеєв відзначив: "Відкриття нової філії є послідовним кроком банку у справі розширення його регіональної діяльності у великих промислових центрах країни та ефективним засобом розвитку фінансової установи". Основними принципами діяльності філій Укрексімбанку є високий рівень обслуговування, професіоналізм персоналу, надання широкого спектра банківських послуг для юридичних та фізичних осіб - наявних та потенційних клієнтів банку. Філія Укрексімбанку в м. Сумах - це нова сучасна будівля в центрі міста, укомплектована сучасним обладнанням для прискорення часу обслуговування клієнтів.

"Відкритість і зручність для клієнта - це і є нова концепція, яку втілює у життя Укрексімбанк", - підкреслив Петро Міхеєв. За його словами, в планах Укрексімбанку - до кінця поточного року посилити свою присутність ще у низці регіонів держави.

Завдяки потужній ресурсній базі та налагодженим зв'язкам ВАТ "Укрексімбанк" з міжнародними фінансовими інститутами, клієнти нової філії зможуть отримати доступ до кредитних ресурсів українського та скористатися інструментами світового фінансового ринків. "Філія надаватиме широкий спектр послуг фізичним та юридичним особам, зокрема кредитуватиме придбання житла, автомобілів та, що є дуже важливим, розвиток підприємництва. В Укрексімбанку переконані, що найбільшим капіталом будь-якої банківської установи є її клієнти", - повідомив журналістам в.о. керуючого філією ВАТ "Укрексімбанк" у м. Сумах Володимир Мозговий.

Надійність банку, професійність персоналу, прозорість роботи, орієнтованість на потреби клієнтів, широкий спектр та висока якість послуг стали запорукою бездоганної репутації Укрексімбанку, довіри до нього вкладників і партнерів, що допомагає зберегти провідні позиції серед українських банків.

Відтепер до переліку регіональної мережі ВАТ "Укрексімбанк", яка охоплює практично всю територію України, долучилася і філія в м. Сумах. Її відкриття, без сумніву, дозволить промисловим і комерційним структурам, мешканцям міста користуватися широким спектром послуг надійного державного банку, в якості яких вже встигли переконатися мешканці інших міст країни.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. ВАТ "Укрексімбанк" має найвищі серед українських банків рейтинги від відомих міжнародних рейтингових агенцій Fitch Ratings та Moody's.

За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа". З 2001 по 2006 роки банк щороку отримує визнання від "JP Morgan Chase" (США) як один із найкращих банків-кореспондентів у світі за якістю розрахунків у доларах США. За результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's та Агентства фінансових ініціатив "Інформаційна прозорість українських банків у 2006 році" та "Корпоративне управління в банківському секторі України в 2006 році" ВАТ "Укрексімбанк" отримав найвищу оцінку експертів за інформаційну прозорість.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также