Укрэксимбанк идет в ногу со временем

11.09.2007, 11:52

ОАО "Укрэксимбане" открыл новые центры самообслуживания клиентов в Донецке и Одессе. (укр.)

ВАТ "Укрексімбанк" іде в ногу з часом та світовими тенденціями, впроваджуючи для обслуговування своїх клієнтів тільки кращі та інноваційні технології. Сьогодні відкрито нові Центри самообслуговування клієнтів у філіях ВАТ "Укрексімбанк" за адресами: м. Донецьк, пр. Миру, 8а та м. Одеса, вул. Черняхівського, 8, які працюють за розкладом роботи філії.

У центрі самообслуговування клієнт може самостійно виконувати не тільки стандартні операції з отримання готівки в національній та іноземній валюті, отримувати ваучери з кодами поповнення операторів мобільного зв'язку, провайдерів Інтернет-послуг та IP-телефонії, змінювати ПІН-код по своїй карті, а й здійснювати найбільш популярні останнім часом операції з поповнення готівковими коштами у національній валюті та євро, перекази з картки на картку.

Центрів самообслуговування клієнтів ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" є у м. Києв, м. Львов, м. Харков, м. Донецьк та м. Одеса.

Кількість центрів самообслуговування ВАТ "Укрексімбанк" постійно збільшується.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 86 відділень в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также