Укрэксимбанк предлагает новые условия привлечения средств клиентов

11.09.2007, 11:52

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" предложил частным клиентам новые улучшенные условия по срочным депозитам. (укр.)

Відтепер, розмістити тимчасосво вільні кошти в Укрексімбанку можна не тільки з максимальною вигодою, а й скориставшисяскориставшись цілим переліком додаткових послуг.

Укрексімбанк пропонує клієнтам чотири видивиди зручних депозитних програм, відмінності між якими полягають в умовах функціонування вкладів і періодичності виплатів відсотків. Вкладникам відкриваються міжнародні платіжні картки Visa та MasterCard. Для покриття непередбачених витрат протягом дії вкладу Укрексімбанк пропонує відкриття кредитної лінії до карткового рахунку у розмірі до 80% суми депозиту. Програма підвищення відсоткових ставок у банку діє також для постійних вкладників.

Управляти власними депозитними, поточними та картковими рахунками в Укрексімбанку можливо з будь-якої точки світу завдяки системі інтернет-банкінгу "Фінансовий портал".

"Висока надійність Укрексімбанку, яка підтверджена провідними міжнародними та вітчизняними рейтинговими агентствами, у поєднанні з новими умовами залучення строкових депозитів розрахованіа на клієнтів, які не бажають ризикувати власними заощадженнями та при цьому прагнуть отримувати стабільний дохід", - наголосив член Правління ВАТ "Укрексімбанк" Володимир Гіріс.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также