В августе ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию 6 новых скважин

21.09.2007, 14:20

В августе 2007 года ДК "Укргазвыдобування" ввела в эксплуатацию 6 новых газовых скважин. (укр.)

З них 4 свердловини введені ГПУ "Полтавагазвидобування" (3 - на Більському та 1 - на Чутівському родовищі), ще дві свердловини введені ГПУ "Львівгазвидобування"" на Стриганецькому та Свидницькому родовищах.

Всього за 8 місяців поточного року введено в експлуатацію 45 свердловин, з них 39 газових і 6 нафтових. ГПУ "Шебелинкагазвидобування" введено 15 газових свердловин, ГПУ "Полтавагазвидобування" - 15 свердловин (11 газових і 4 нафтових), ГПУ "Львівгазвидобування" - 11 газових свердловин і ГПУ "Харківгазвидобування" - 4 свердловини (2 газові і 2 нафтові).

У січні-серпні 2007 року з нововведених свердловин підприємствами Компанії видобуто 225,4 млн. куб. м. природного газу. Крім того, за вісім місяців поточного року з нововведених свердловин видобуто 12,6 тис. т нафти і газового конденсату.

З початку року Компанією було відкрито два родовища: Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області та Новомечебилівське газоконденсатне родовище у Харківській області. Також, з початку року ДК "Укргазвидобування" ввела в експлуатацію Лугівське, Комарівське та Стриганецьке газові родовища у Львівській області.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также