Янукович: Сегодня нужно думать не про 30 сентября, а о 15 октября

04.09.2007, 18:06

Премьер-министр Украины Виктор Янукович подчеркнул, что своевременная подготовка к зиме не зависит от результатов выборов 30 сентября. (укр.)

Про це глава уряду заявив на нараді з питань соціально-економічного розвитку Луганської області та підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років.

"Я дав вам доручення, і ще раз повторюю. Не дивіться на те, що зараз політичний сезон. Насправді, він дуже швидко закінчиться і почнеться зима, а 30 вересня - це рівно два тижні до початку опалювального сезону", - сказав Віктор Янукович, звертаючись до віце-прем'єр-міністра України Володимира Рибака, міністра з питань житлово-комунального господарства Олександра Попова та міністра регіонального розвитку і будівництва Володимира Яцуби.

Глава уряду підкреслив, що підготовка житлово-комунального господарства до нового опалювального сезону - це їх прямий обов'язок. "Зараз потрібно думати не про 30 вересня, а про 15 жовтня. І все, що потрібно - зробити вчасно. Ви повинні це зробити", - наголосив прем'єр-міністр.

Крім того, Віктор Янукович доручив генеральному директору Державної адміністрації залізничного транспорту Володимиру Козаку забезпечити виконання робіт на об'єктах і підприємствах Укрзалізниці з підготовки до нового опалювального сезону.

Глава уряду також звернув увагу на те, що, в країні та, зокрема, в Луганській області, є ціла низка об'єктів, які знаходяться в дуже складному становищі, і ряд котелень, які не забезпечені паливом в достатній кількості.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также