Премьер требует подготовить регионы к отопительному сезону

05.09.2007, 16:42

Премьер-министр Украины требует направить усилия на решение проблемных вопросов по подготовке к зимнему отопительному сезону в каждом регионе. (укр.)

Прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив міністру з питань житлово-комунального господарства Олександру Попову скоординувати роботу з вивчення ситуації з підготовки до зимово-опалювального сезону в кожному регіоні, і спрямувати зусилля на вирішення проблемних питань. Про це глава уряду заявив на засіданні Кабінету Міністрів.

"Я просив би шановних міністрів, всіх, хто закріплений за регіонами, володіти ситуацією. Попова я просив би скоординувати цю роботу, щоб ви зі своїми колегами поділились цією інформацією і по кожному регіону, де є гострі питання, націлили на їх вирішення", - сказав Віктор Янукович.

Прем'єр-міністр також повідомив, що найближчим часом віце-прем'єр-міністр Володимир Рибак проведе нараду з підготовки до зими разом з міністром регіонального розвитку та будівництва Володимиром Яцубою і міністром з питань житлово-комунального господарства Олександром Поповим.

При цьому Віктор Янукович за результатами вчорашньої поїздки до Луганської області, звернув увагу на позитивний приклад з вирішення надзвичайної ситуації в Алчевську. "Це той приклад, коли подія, яка була надзвичайною в нашій країні, викликала практично реакцію всіх органів державної виконавчої влади. Об'єднавшись, ми зробили там величезну роботу. Я хочу сказати, що за цей час, та робота, яка зроблена, дає приклад, як це потрібно робити в кожному регіоні", - сказав глава уряду. При цьому Віктор Янукович підкреслив: "Безумовно, це також один з прикладів, коли влада об'єднується з бізнесом, коли бізнес бере на себе вирішення соціальних проблем і несе соціальну відповідальність".
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также