Спикер Верховной Рады направил письмо Президенту

10.01.2008, 10:31
Вопрос продления работы первой сессии Верховной Рады Украины VI созыва непосредственно до открытия второй сессии будет внесен 14 января на рассмотрение Согласительного совета депутатских фракций. Об этом председатель парламента Арсений Яценюк проинформировал в своем письме к Президенту Украины Виктору Ющенко. (укр.)

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк у середу, 9 січня 2008 року, направив лист Президенту України Віктору Ющенку, у якому зазначає, що питання щодо продовження роботи першої сесії Верховної Ради України шостого скликання безпосередньо до відкриття другої сесії Верховної Ради України буде внесено 14 січня 2008 року на розгляд Погоджувальної ради депутатських фракцій у Верховній Раді України.

"У зв'язку з Вашою пропозицією щодо продовження роботи першої сесії Верховної Ради України шостого скликання безпосередньо до відкриття другої сесії Верховної Ради України повідомляю, що це питання з урахуванням вимог законодавства щодо організації роботи парламенту буде внесено 14 січня 2008 року на розгляд Погоджувальної ради депутатських фракцій у Верховній Раді України.

Нині відповідно до рішення парламенту від 28 грудня 2007 року про затвердження календарного плану проведення першої сесії Верховної Ради України шостого скликання у січні 2008 року комітети Верховної Ради України в установленому порядку опрацьовують 592 законопроекти до розгляду Верховною Радою України.

Разом з тим серед законопроектів, що опрацьовуються в комітетах Верховної Ради України, лише чотири визначені відповідними суб'єктами права законодавчої ініціативи як невідкладні", - йдеться у листі.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.


Читайте також