Ощадбанк продолжит обслуживание вкладчиков 14 января

12.01.2008, 12:25
11 января Ощадбанк начал выплаты во всех регионах Украины вкладчикам Сбербанка бывшего СССР, которые 8 января прошли регистрацию в "Реестре вкладчиков сбережений граждан". (укр.)

Це відповідає вимогам постанови Кабінету Міністрів України № 1 від 09.01.2008, якою передбачено проведення компенсаційних виплат власникам заощаджень через три дні після внесення відомостей про них в інформаційно-аналітичну систему „Реєстр вкладників заощаджень громадян”.

155 тисяч вкладників протягом 8 січня були внесені до зазначеного Реєстру, і всім їм на поточні рахунки вже зараховано компенсаційні кошти в розмірі однієї тисячі гривень.

У понеділок, 14 січня, оформити поточний чи вкладний (депозитний) рахунок та отримати відповідні компенсаційні суми зможуть вкладники, які були внесені до Реєстру 8 та 9 січня п. р. Нагадуємо, що при собі необхідно мати відривний талон від заяви-доручення, паспорт громадянина України та ощадкнижку по компенсаційному вкладу.

Шановні вкладники! Просимо звернути увагу на те, що видача заощаджень не обмежена в часі. Отримати кошти з вашого поточного рахунку ви можете в будь-який зручний для вас час. Просимо не створювати додаткове соціальне напруження у відділеннях банку, проявляти стриманість, взаємну ввічливість, повагу до людей похилого віку.
По материалам пресс-релиза Ощадбанка.

Читайте також