Укрэксимбанк подвел итоги деятельности на рынке платежных карт в 2007 году

16.01.2008, 12:11
В 2007 году открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" активно наращивает качественные показатели своей деятельности на отечественном рынке платежных карт. (укр.)

Обсяг емісії платіжних карток міжнародних систем MasterCard Int. і Visa Int. по системі Укрексімбанку протягом 2007 року зріс на 26% та станом на 01.01.2008 перевищив загальну кількість 645 тис. карток. Залишки коштів на карткових рахунках клієнтів Банку збільшилися протягом року на 40% та станом на 01.01.2008 досягли суми, еквівалентної 521 млн. грн.

Для забезпечення потреб держателів платіжних карток у готівкових коштах Укрексімбанком на території України встановлено 406 банкоматів. Крім того, готівку за картками Укрексімбанку можна отримувати на пільгових умовах у мережі банкоматів і філій ВАТ "Ощадбанк" та в банкоматах інших банків-партнерів. 

У 2007 році Укрексімбанк впровадив унікальну для України благодійну карткову програму "Разом за життя®". Міжнародна платіжна картка Visa Разом за життя® дозволяє клієнтові надавати допомогу дитячому відділенню Інституту онкології Академії медичних наук України. На сьогодні у межах програми "Разом за життя®" обсяг фінансової допомоги, перерахованої Інституту онкології, перевищив 410 тис. грн.

Для тих, хто полюбляє шопінг, минулого року Укрексімбанк та журнал "Magazin" презентували міжнародну платіжну картку MasterCard ShoppingCard®, яка дає змогу отримувати знижки від 10% при розрахунках карткою у понад 200 кращих магазинах Києва та інших міст України.

Протягом 2007 року три українськи банки за підтримки Укрексімбанку стали членами платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., а загальна кількість банків, що "спонсуються" Укрексімбанком, досягла 18.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. У 2007 році Укрексімбанку були підтверджені найвищі для вітчизняних банків рейтинги міжнародних агентств Fitch Ratings та Moody’s Investors Service. Крім того, за результатами дослідження, яке проводилося міжнародним рейтинговим агентством Standard & Poor`s та Агентством фінансових ініціатив, Укрексімбанк другий рік поспіль визнаний найбільш прозорим банком України.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також