Ощадбанк получил очередной транш от Минфина для проведения компенсационных выплат

23.01.2008, 09:49
22 января ОАО “Ощадбанк” получил $100 млн. для проведения выплат гражданам Украины компенсации потерь от обесцененных денежных сбережений. (укр.)

Це вже другий з початку року транш, кошти якого призначені для виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР. Нагадуємо, що перший у цьому році транш бюджетних коштів у розмірі $198,2 млн. Ощадбанк отримав 10 січня п. р. Усі перерахування здійснюються чітко за графіком, який узгоджений з Міністерством фінансів України.

Як повідомив голова правління Ощадбанку Анатолій Гулей, працівники банку повною мірою усвідомлюють важливість належного виконання урядового завдання. “Своїми першими кроками уряд не на словах, а на ділі підтверджує свої наміри щодо виконання зобов’язань перед вкладниками Ощадбанку колишнього СРСР. Хочу ще раз нагадати, що в Держбюджеті на 2008 рік на компенсаційні виплати передбачено 20 млрд. грн. Реєстрація вкладників та видача заощаджень не обмежені в часі. Тобто отримати кошти з поточного рахунку вкладник може в будь-який зручний для нього час”, - коментує банкір. 
По материалам пресс-релиза Ощадбанка.

Читайте також