Ощадбанк составляет реестр вкладчиков Сбербанка СССР

09.01.2008, 11:10
Государственный ощадный банк Украины приступил к составлению реестра вкладчиков Сбербанка СССР. (укр.)

Державний ощадний банк України приступив до створення інформаційно-аналітичної системи “Реєстр вкладників заощаджень громадян”. Цей реєстр створюється на вимогу Закону України “Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України”.

Нагадуємо, що для проведення швидкої ідентифікації вкладники повинні звернутися до установ Ощадбанку за місцем знаходження вкладу. При собі необхідно мати такі документи:

паспорт громадянина України та ксерокопії сторінок паспорта, які містять прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, серію на номер паспорта, дату видачі та найменування органу, що його видав, відмітку про місце реєстрації, відмітку про право здійснювати платежі без ідентифікаційного номера (за наявності);
довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її ксерокопію (довідка не надається у випадку наявності в паспорті відмітки про право здійснювати платежі без ідентифікаційного номера);
ощадні книжки за вкладами Ощадбанку колишнього СРСР;
цінні папери (облігації Державної цільової безпроцентної позики 1990 року, облігації Державної внутрішньої виграшної позики 1982 року, державні казначейські зобов’язання СРСР, сертифікати Ощадного банку СРСР).

Шановні вкладники! Хочемо ще раз наголосити, що керівництво Ощадбанку, його колектив повною мірою усвідомлюють важливість соціальної місії, яку покладено сьогодні на державний банк. Наші фахівці зроблять усе необхідне для забезпечення належного обслуговування громадян України впродовж усього терміну формування Реєстру та проведення компенсаційних виплат.

Створення Реєстру – це копітка робота, яка потребує від працівників банку високої зосередженості та уваги. Тому звертаємось до кожного з вас з проханням не створювати додаткове соціальне напруження у відділеннях банку, проявляти терпимість до оточуючих, взаємну ввічливість, повагу до людей похилого віку та сприяти їх першочерговому внесенню до Реєстру.
По материалам пресс-релиза Ощадбанка.

Читайте також