ОАО "Укрэксимбанк подписал меморандум о сотрудничестве с ведущим банком Японии

11.04.2008, 11:29
С 3 по 11 апреля 3008 года в Токио с рабочим визитом находилась делегация ОАО "Укрэксимбанк" во главе с председателем Правления Виктором Капустиным. (укр.)

У ході візиту керівництвом Укрексімбанку проведено низку переговорів з керівництвом Японського банку міжнародного співробітництва – лідером серед банків Японії, - під час яких обговорено можливості впровадження нових фінансових інструментів двостороннього кредитного співробітництва. Особливу увагу приділено підготовці до фінансування спільних проектів у контексті імплементації Кіотського протоколу. Розглянуто перспективні напрями розширення взаємодії між двома банками та домовлено про наступні переговори між двома банками на робочому рівні у Києві у травні цього року. 

Під час візиту підписано Меморандум про взаєморозуміння між ВАТ "Укрексімбанк" та The Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Ltd. (BTMU). Меморандум розширює та поглиблює напрями співпраці між двома фінансовими установами на засадах рівності, взаємної вигоди та порозуміння насамперед у сфері міжнародного структурованого та торговельного фінансування, організації синдикованих позик, реалізації спільних ефективних кредитних проектів, а також інших сфер діяльності. Цим документом український та японський банки паідтвердили готовність об’єднати свої ресурси та досвід з метою практичної реалізації спільних перспективних проектів. Співробітництво між ВАТ "Укрексімбанк" та BTMU буде зосереджено на інвестиційній діяльності та фінансових консультаціях.

Візит до Токіо делегації ВАТ "Укрексімбанк" на чолі з головою Правління Віктором Капустіним засвідчив високий рівень співпраці між кредитно-фінансовими установами України та Японії у справі пошуку дієвих механізмів фінансування господарського комплексу, які сприятимуть впровадженню нових проектів у сфері взаємовигідного українсько-японського економічного співробітництва.

 ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. Бездоганну репутацію та надійність Укрексімбанку визнано світовими фінансовими організаціями та закордонними банками. 
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также