В Киеве проходит инвестиционная ярмарка в рамках подготовки к Евро-2012

18.04.2008, 13:54
В Киеве 17 и 18 апреля проходит Международная ярмарка инвестиционно-инновационных проектов "Украина открыта для инвестиций". (укр.)

Залучення іноземних інвесторів та презентація інвестиційних можливостей України є основними завданнями цього заходу. У програму ярмарку внесено фахові дискусії, що стосуються формування привабливого інвестиційного клімату в Україні на етапі підготовки до "Євро-2012" з метою подальшої інтеграції нашої держави у світову економіку в умовах глобалізації. 

У ярмарку беруть участь близько 27 країн світу, в делегації яких входять бізнесмени, банкіри, приватні інвестори, урядовці, дипломати, політики, науковці. 
"За останній час в Україні значно збільшилася кількість представницьких заходів міжнародного рівня з питань розвитку інвестиційних та інноваційних проектів, що є свідченням позитивних тенденцій у суспільних та економічних процесах в Україні", - відзначив у своєму вступному слові на відкритті Ярмарку заступник міністра фінансів Володимир Литвин. Він підкреслив, що "український уряд прагне створити прозорі, рівні та конкурентні умови для підприємництва, сприятливий інвестиційний клімат та забезпечити зростання добробуту громадян".
 
"Україна зацікавлена у співпраці, яка дозволить успішно втілювати різноманітні інвестиційні проекти на користь держави та інвестора", - підкреслив Володимир Литвин. Він також зазначив, що "сьогоднішній Ярмарок є одним із тих майданчиків, на яких започатковуються та розвиваються амбітні проекти, найактуальніший з яких для України сьогодні – проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012", - наголосив заступник міністра фінансів. 
  
Володимир Литвин висловив переконання, що спільна діяльність учасників Ярмарку у рамках зібрання дасть відповідь на багато актуальних питань і стане надійним фундаментом для встановлення нового рівня ділових відносин, подальшого поглиблення міжнародного інвестиційно-інноваційного співробітництва.
Инф. Министерства финансов Украины. 


Читайте також