Deutsche Bank снова признал Укрэксимбанк лучним

11.07.2008, 15:44
Deutsche Bank снова признал Укрэксимбанк лучшим среди своих банков-корреспондентов по качеству расчетов в евро и долларах США. (укр.)

Deutsche Bank - провідний міжнародний інвестиційний банк та найбільший банківський концерн Німеччини - знову визнав ВАТ "Укрексімбанк" найкращим серед своїх банків кореспондентів за якістю розрахунків у євро та доларах США.

Член Правління – заступник голови Правління ВАТ „Укрексімбанк” Юрій Храмов з приводу отриманої нагороди відзначив: „Ми розглядаємо визнання з боку Deutsche Bank, разом із нещодавно отриманою Банком відзнакою за незмінно високу якість обробки платежів від іншого нашого німецького партнера - Сommerzbank AG, - як підтвердження високої довіри провідних міжнародних фінансових інституцій до Укрексімбанку та запоруку подальшого плідного співробітництва із ними”. 

Першу відзнаку Deutsche Bank за високу якість розрахунків у євро та доларах США Укрексімбанк отримав у 2003 році, а відзнаку за незмінно високу якість обробки платежів від провідного банку Німеччини - Сommerzbank AG - наприкінці червня 2008 року. 

Член Правління Укрексімбанку Ольга Алєксєєва, отримуючи нагороду, підкреслила, що відзнака від такого авторитетного партнера Укрексімбанку як Deutsche Bank є свідченням високого фахового рівня персоналу Укрексімбанку, робота якого відповідає найвищим міжнародним стандартам. 
  
Deutsche Bank – провідний міжнародний інвестиційний та найбільший банківський концерн Німеччини. У філіях, дочірніх підприємствах і відділеннях Банку працює близько 78275 осіб. У 76 країнах світу банк пропонує своїм клієнтам послуги найвищої якості. Deutsche Bank прагне стати провідним міжнародним постачальником фінансових рішень для найвимогливіших клієнтів, формуючи ексклюзивні цінності для своїх акціонерів і співробітників.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнано кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, – Центральна та Східна Європа". З 2001 по 2007 роки банк щороку отримував визнання від "JP Morgan Chase" (США) як один із кращих банків-кореспондентів у світі за якістю розрахунків у доларах США. За результатами дослідженнь міжнародного рейтингового агентства Standard&Poor’s та Агентства фінансових ініціатив "Інформаційна прозорість українських банків у 2006 році" і "Корпоративне управління в банківському секторі України в 2006 році" ВАТ "Укрексімбанк" отримав найвищу оцінку експертів за інформаційну прозорість.

Поточного року авторитетне спеціалізоване видання Trade & Forfaiting Review (TFR) оголосило "Угодою року-2007" операцію передекспортного фінансування, здійснену ВАТ "Укрексімбанк" для ВАТ "Азовзагальмаш", Маріуполь, а під час засідання щорічних зборів Ради керуючих Європейського банку реконструкції та розвитку у м. Києві Укрексімбанк отримав почесну нагороду ЄБРР за "Найкращу угоду з фінансування експорту в 2007 році" ("Best Export Finance Transaction in 2007").
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".


Читайте також