Заявление пресс-службы Проминвестбанка

27.09.2008, 12:53

Недавно принятые Верховной Радой законы, которые направлены на борьбу с рейдерством, вызвали агонию в бандитских кругах. Лавина лживых газетных статей посыпалась на Проминвестбанк и его клиентуру с целью дестабилизировать состояние дел в банковском секторе. (укр.)

Заявляємо, що фінансовий стан Промінвестбанку стабільний. Банк має позитивні оцінки Національного банку України, міжнародних рейтингових структур, аудиторських організацій.

Промінвестбанк чітко виконує зобов'язання перед клієнтами, бюджетом та акціонерами. Підвищені відсоткові ставки за депозитами, зросла прибутковість банку, акціонерам виплачено більше 100 відсотків дивідендів, 67 відсотків фінансових ресурсів спрямовані в інвестиційно-інноваційні проекти.

Промінвестбанк працює у звичайному режимі. З початку року вклади населення зросли на 1 млрд. грн., власний капітал банку зріс до 4,4 млрд. грн. За Промінвестбанком залишається високий міжнародний рейтинг, тоді як у 9 великих банків України цей рейтинг знижений.

На підтримку фінансових структур Конгрес США виділив 700 млрд. доларів США, Уряд Російської Федерації - 500 млрд. рублів, Європарламент - 35 млрд. євро.

Звертаємо увагу Уряду України і особисто Президента держави на необхідність здійснення упереджувальних заходів, щоб не допустити поширення фінансової кризи на Україну, аналогічно зарубіжним країнам.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також