Презентация обновленного портала Music-Review Ukraine

30.11.2010, 14:16
Презентация обновленного портала Music-Review Ukraine
Презентация обновленного портала Music-Review Ukraine
24 ноября 2010 года в Киеве прошла презентация новой версии Национального портала академической музыки Music-Review Ukraine (укр.).

24 листопада Національний портал академічної музики Music-Review Ukraine відсвяткував двохріччя роботи. З цієї нагоди провідний інформаційний ресурс, який опікується класичною музикою в Україні репрезентував оновлену версію музичного порталу. Як і два роки тому, на відкритті Music-Review Ukraine, новації інформаційного порталу представив керівник проекту Олександр Пірієв.

"Усього через два роки роботи ми запускаємо Music-Review Ukraine 2.0.  Нова версія порталу є кращою, швидкішою та цікавійшою. Відтепер, все, що цікавить шанувальників академічної музики в Україні, можна знайти в одному місці, на нашому порталі", – зазначив у своєму вступному слові О. Пірієв.

Music-Review Ukraine – це доступ до будь-якої інформації у світі академічної музики в Україні. В портал інтегрована стрічка новин, фотогалереї, та персональні сторінки-сайти.

У рамках презентації редакція Music-Review Ukraine підвела підсумки роботи щодо інформаційної підтримки головних мистецьких подій країни. Зокрема, Першого українсько-російського фестивалю пам’яті Івана Карабіца, Міжнародного фестивалю "Київ Музик Фест", ІІ міжнародного конкурсу диригентів ім. С. Турчака та багато інших.


Також, керівник проекту О. Пірієв зазначив співпрацю редакції Music-Review Ukraine з журналом "Музика" та Фондом сприяння розвитку мистецтв, про результати якої розповіли керівники обох організацій: головний редактор журналу "Музика" Ольга Голинська та директор Фонду сприяння розвитку мистецтв Юрій Круліковський.

Під час презентації в залі були присутні відомі українські музиканти, а також керівники та представники головних мистецьких колективів та організацій столиці України.

"Академічна музика потребує значної інформаційної підтримки, водночас доступ до інформації про цей вид мистецтва повинен бути простим і зрозумілим. Свого часу ми вирішили зробити свій вклад і продовжимо це робити й надалі. Наша головна мета - це відновлення та встановлення зв'язку між світом академічної музики та шанувальниками цього виду музичного мистецтва", – зазначив О. Пірієв по завершені свого виступу.
За матеріалами сайту "Мюзік-Ревю Юкрейн".

Читайте також