Музыкальный вечер в честь Дня влюбленных

09.02.2010, 18:14
Квартет народних інструментів "Лабіринт"

Национальный портал академической музыки "Мюзик-Ревю Юкрейн" и Фонд содействия развитию искусств представляют седьмой концерт цикла Music-review Weekend (укр.).

13 та 14 лютого до Дня закоханих Національний портал академічної музики підготував святковий концерт за участю квартету народних інструментів "Лабіринт" та солістки лауреата міжнародних конкурсів Катерини Коврик (бандура).

В затишній атмосфері галереї Фонду сприяння розвитку мистецтв прозвучать твори золотого фонду вокальної, камерної та симфонічної музики. У виконанні Квартету "Лабіринт" прозвучать твори А.П'яццолли, Г.Міллера, М.Скорика, а Катерина Коврик, всупереч думки про єдиний напрямок бандури, як народного інструменту, виконає арії з творів композиторів Дж.Пуччіні, Е.Гріга, Г.Ф.Генделя та інших. Крім цього, у виконанні Катерини Коврик прозвучать власні ліричні віршування з поетичних збірок, що вийшли у світ за останні роки.

Додаткова інформація:
Слухайте 10 лютого о 13-15 в прямому ефірі на радіо "Культура" у програмі "Музичний вимір" інтерв'ю з учасниками сьомого концерту Music-review Weekend. Гостями програми будуть учасник квартету "Лабіринт" Сергій Нефедов та бандуристка Катерина Коврик. В рамках радіопередачі відбудеться розіграш двох квитків на святковий концерт 14 січня.
По материалам сайта "Мюзік-Ревю Юкрейн"

Читайте також