У "Дії" з'являться військові облігації та ще близько 10 нових продуктів

19.08.2022, 17:34

У "Дії" з'являться військові облігації та ще близько 10 нових продуктів. Про це пише "UA: Суспільне", посилаючись на Михайло Федорова, віцепрем'єр-міністра - міністра з питань цифрової трансформації.

Він зазначив, що Мінцифри працює над послугою "військові облігації", яку готують до запуску.

"І буде можливість у кожного українця допомогти ЗСУ, при цьому воєнні облігації працюють дуже схоже на депозит - буде можливість трохи заробити на вкладених коштах. Ми працюємо з різними банками, фінансовими установами. Це буде зручно, в кілька кліків. Це буде нове велике оновлення "Дії", - зазначив Федоров.

Також готуються до запуску близько 10 нових послуг, зокрема, стосовно шеринга та розмитнення авто, перекладу документів, отримання пенсійного посвідчення.

"Ми зараз готуємо новий реліз "Дії", будемо випускати до 10 продуктів. Ключові - відновлюємо шеринг авто, тобто можна буде поділитися технічним паспортом на авто з іншою людиною, зробити це в кілька кліків, також зараз тестуємо пенсійне посвідчення, посвідчення про тимчасове місце проживання. Зараз у бета-тестуванні, плануємо в найближчий час випустити", - розповів міністр.

Читайте також