Фонд держмайна оголошує перші аукціони з приватизації

30.08.2022, 16:26

Фонд державного майна України визначив перші об'єкти, аукціони з приватизації яких відбудуться у вересні 2022 року у державній електронній торговій системі Прозорро.Продажі. Про це повідомляється на сайті відомства.

Торги по Кобиловолоцькому МПД ДП "Укрспирт" відбудуться 19 вересня за стартовою ціною 25,2 млн грн.

Торги по Марилівському МПД ДП "Укрспирт" відбудуться 20 вересня за стартовою ціною 54,3 млн грн.

Заплановані торги стануть першими, які відбудуться з урахуванням змін, затверджених прийняттям законопроєкту No7451, щодо покращення та пришвидшення процедур приватизації.

Всього, у вересні планується провести 8 аукціонів з приватизації спиртових активів, які вже готові, а також близько 150 інших об‘єктів, - від рухомого і нерухомого майна до непрацюючих заводів, що будуть виставлені до кінця 2022 року.

"Аукціони з приватизації у вересні відбудуться за новими, покращеними процедурами. Завдяки нашій спільній роботі з народними депутатами та Урядом, колегами з Прозорро.Продажі, приватизація стане ще зручнішим інструментом для розвитку бізнесу, й водночас забезпечить додаткове наповнення державного бюджету в умовах воєнного стану. Запрошуємо підприємців долучатися до аукціонів та спільно відновлювати економіку України!", - зазначила в.о. Голови Фонду державного майна Ольга Батова.

Читайте також