Ремонт госрезиденций и строительство вертолетных площадок в Крыму обойдется в 150 млн. грн.

13.07.2011, 14:09

Реконструкция зданий государственных резиденций и строительство двух вертолетных площадок в Крыму будет стоить Государственному управлению делами 152,30 млн. грн. Об этом сообщается в "Вестнике государственных закупок". (укр.)

Міністерство економічного розвитку 6 липня погодило Головному управлінню санаторно-курортних закладів в АР Крим Держуправління справами відповідну закупівлю будівельних послуг у установи 28 управління начальника робіт Міністерства оборони.

Реконструкція будівель державної резиденції 3 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт. Масандра коштуватиме 41,20 млн. грн.

Реконструкція і капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач 9,10 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт. Форос коштуватиме 64,50 млн. грн.

Також в смт. Форос буде проведено реконструкцію будівель державних резиденцій 6 і 8 за 46,60 млн. грн.

Всі роботи мають бути виконані з червня по грудень 2011 року.

В обґрунтуванні закупівлі, проведеній по неконкурентній процедурі у одного учасника, вибір кримського підприємства Міноборони у якості виконавця пояснюється його територіальною близькістю до обєктів будівництва і їх режимністю. Необхідність виконання цих робіт не пояснюється жодним чином.

Зараз триває будівництво гелікоптерних майданчиків поряд з Верховною Радою в Києві та поряд з музеєм Тараса Шевченко під Каневом.

Раніше для польотів Віктора Януковича Держуправління справами за 7,50 млн. грн. на рік орендувало коштовний гелікоптер Augusta 139. Про це повідомляє "Наші гроші".

 

Читайте також